NICK FLY FISHING - LUMI I VALBONES, TROPOJE SHQIPERI - TROFT - GUSHT 2015

155 views

0   0

**** VERSIONI SHQIP****FLY FISHING NE LUMI I VALBONES TROPOJE SHQIPERI ME FATJON ISMALAJ GUSHT 2015. TROPOJA, NI VEND E PASTER ME TROFTE TE BUKUR DHE NATYROR. MUSIKA: GEZIM NIKA, ZEF BEKA, FATIME SOKOLI.


View More