Per Peshkim ne Ishullin e Salamines Greqi

279 views

0   0

Per Peshkim ne Ishullin e Salamines Greqi.. Peshkataret profesioniste Mondi Xhelo , Leko Kola , Dule Jupe e si amator une Ervis Xhelo duke gjuajtur per peshk Levrek dhe Oktapod ne date 03/11/2012..
View More