Pupovci: Me zbutjen e masave mund të mbahet provimi i maturës dhe provimet akademike

155 views

0   0

#KosovaPress #KosovaPressLive Që nga mbyllja e shkolla për shkak të pandemisë Covid-19, në vendin tonë për herë të parë ka nisur aplikimi i mësimit online. E për njohësin e arsimit në vend, Dukagjin Pupovci shkollat janë gjendur mjaftë mirë në këtë situatë me këtë formë mësimi. Madje thotë se me zbutjen e masave, testi i Maturës dhe provimet universitare do ketë mundësi të mbahen. https://kosovapress.com/ Facebook: https://www.facebook.com/kosovapress/ YouTube: https://www.youtube.com/user/KosovaPressOfficial Twitter: https://twitter.com/@kosovapressi Instagram: https://www.instagram.com/kosovapressofficial


View More